LØRDAG!

Lørdag!

Nede på har hingsten og elskeren flydd i Dj Benzi fra Michigan, for å booste entourage-konseptet sitt gjennom krisa. Sikkert lurt. Fyren er kjent for å gjøre topp melodiøs baltimore-club og har gjort dansegulv og mixtape-lyttere fornøyde i et par år nå, sist med blogbomba Fear And Loathing in Huntsvegas for Paper Route Gangstaz. Var i Oslo tilbake i 2007 en gang og satte Blå i bevegelse. Juicy stuff!

The Villa er Vinny Villbass boss, og bare sånn for å flotte seg så har han ordna seg noen Bitch Boys inne i sweatshopen. Vi skulle gjerne dratt denne boss/bitch-greia litt lenger. Det gjør vi ikke. For vi synes ikke de er utpreget tispete. Vi vil at du skal huske at de spiller og at det blir kvalitet, i stedet for å mate deg med dårlige vitser og ordspill. Bare ta turen, du. Det koster en hundrings.

Baronen? Hvor er det a egentlig? Dette burde vi vite. Som plaster på våre egne sår av skam ber vi deg om å dra dit. (Kirkegata 34 står det på posteren! Google er kjekt, du.) Så blir det stemning der i kveld. Eller# stemning blir det uansett. Dj Breakneck og Dj Android spiller jo. Og etter gårsdagens minnetåke å dømme, blir stemninga upåklagelig. Pumba kommer forresten også. Hele Fitta også sier du? Og Danny Boy. For ikke å glemme MC Bunzi D. SHIEET. Gratis. Boom Boom Room.

X