GUIDE

Jeg lå en god stund i senga og ransaket mulighetene for å skrive dagens guide fra telefonen. Jeg konkluderte med at det lar seg gjøre, men at det ville tatt noen timer. Jeg er fortsatt sjukt gira på nestegenerasjonstelefonen min, men den går faen ikke an å skrive på den. Så jeg skriver fra datamaskin. Samma kan det være, for jeg kommer til å være ganske kort uansett:

Heltah Skeltah på Rå. Det koster rundt 200 flus og er obligatorisk hvis du har lasta ned siste skiva, fortsatt tar deg på kukken når du hører på Duck Down hjemme, og forstår at de trenger deg og penga dine. Bra kveld blir det!

Bajass oppå Chateu Neuf invitert The New Wine, som kommer fra Bergen såvidt vi har forstått. De går, som tittelen antyder, for å være vin av det nye slaget. Litt pop, litt elektro, litt keyboards og sikkert live som bare vestlandet. En hunnrings.

Oppe på Parkteateret er dem stuck i forrige helg og feirer fortsatt kvinna. Hvorfor? Fordi de har tits. Recognize! Lineupen er: Warrior Queen (JAM/The Bug) med DJ Sunshine (decks), Lucy Love (DK) med DJ Yo Akim + DJs Sunshine og Hanakiri.

Også er det Shit City Tekk og Olle Abstract på The Villa med Dub-Step på sweatshopen! Det er gøy, da. God Helg!

X