Dobbel lektyre ved byelva

Thjoho! I kveld er det dobbel lektyre nede ved byelva. Bare vær lutter øre (øye?) nå, så står du i kveld! Var du på Pecha Kucha i høst? Vår mann Gaute Brochmann var det. Som han så fint putta det: “Sexy. Kjapt. Salgbart. Og for alle. Som kler seg etter koden. Og kan knutereglene. Over alt.” Les mer om opplevelsen hans her. Hvis du av en eller annen grunn ikke gidder å gå inn på linken har du sikkert vært der og gjort deg opp en mening selv. Eller så er du kanskje bare av den giddalause typen, og hvis […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X