Buraka Som Sistema, HipHop Politiet, Crystal Stilts og Hønnfest!

HVASKJERA? Sjekk over, les under.Trenger du å riste laus noen kalorier (tenk på alle de greiene dem putter i ølen), ta turen ned på Blå hvor Buraka Som Sistema spiller hard baile funk/ghetto-tech/rett-i-rævva bassmusikk til morgengry (egentlig bare til 03.00, men det høres så mye bedre ut). Hypen har vært stor siste året og langspilleren “black diamond” fikk flott mottakelse verden over. Boyakka! 150 kroner i døra, Hele Fitta er support.Som du sikkert vet var det noen som frekka seg til noe skyting utenfor Rå sist helg, og i den anledning er HipHop-politiet på plass i kveld for å sikre […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X