Helg på Youngstorget

Aye! Fredag den 13. Og Valentines Day i samme helg. Jason VS Valentin! Høres ikke DET ut som en killer-film, så veit ikke vi. Helga derimot ser ikke ekstremt killer ut, sånn umiddelbart. Men nede ved Youngstorget er det alltids noe på gang. Iallfall for folket som ikke gidder å måpe på catwalks hele uka.

Folka bak upopulær og lipstick tar kitschklubbkonseptet til nye høyder i kveld. Stratos that is. Der holder No Dial Tone og W+M nittitallsfest, med ironiske tunes og sikkert tett rafft dansegulv. Lenge siden du dansa til Pet Shop Boys? Ta turen. Det heter Dynastiet, som i 80-tallserien.. Det driter jentene i så lenge det blir attityd og bitchfighting. 50 spenn før midnatt, 100 etter.

På The Villa blir det hardt. Techno fra Deadswan, Lil’ Wolf og Chris Lynch. Iconoclastic! Kåra i hue og ræva, så du vet det blir minst like BITCHIN’ som Stratos. Koster hundringsen, som vanlig.

Like nedenfor i dumpa, på galleriet YG6, er det alternativ motefest. Klesmerket CTRL kjører artsy, men neppå party med Gaute Drevdal som DJ. Ganske blogzy. Bare finn deg en krok hvor epileptisk blitz ikke slipper til! Sist vi var på byen beit en kar av seg tunga. True story. Lokalet er bra, prisen på drinker er bra. Cover er 50 spenn.

Og hvis du ikke gidder cover, kan du jo alltids stikke på Mono, Fisk og Vilt eller Cafe Sør. Eller et av de andre hundreogørten ålreite stedene rundt. Aldri mer Løkka.

Hvis det er sånn at du har tenkt deg ut på Valentines, kan du for eksempel invitere dama eller daten opp til Månefisken. Der er det sex-partaj! Det hadde vært noe, det. Godteposer når du kommer opp, “leke-rom”, klinebenk i en hemmelig hage, og Caroline Andersen i gullbur. Ikke verst! 500 for par, 300 for enkeltbillett. Raaaowwr. Ikke at vi tør. Det er jo så langt unna sentrum.. Men, for all del, send oss en rapport.

X