Pop Bottles!

Kroppen er i årets aller siste uføre og du og dine krangler om hvor dere skal. Tradisjoner. Natt&Dag fører de og deg videre inn i kvelden hvor alt er lov.Riktig. Nyttårsaften er lovløs. I hvert fall nesten. Det eneste du trenger å forholde deg til er det nye rakettforbudet. Hold deg unna krutt med pinne på, og du er safe. Vil du sette et rakettbatteri på tjukkemagen til kompis og fyre av, gjør det. Vil du kræsje en fest, for så å ta med deg den kræsja festen videre til en ny? Gjør det. Piggelimmo? Du trenger ikke pigge en […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X