Julegaver – helt angst?

Lurer du på hva du skal gi dine nærmeste til jul i år? Deter allerede blitt 4. desember, og det er bare 20 dager igjen til alt skal liggefiks ferdig innpakket under et nypyntet, glitrende tre. Litt stress, eller? Herfølger noen tips til hva man kan gi til venner og familie, eller til eventuelleandre gavemottakere du måtte ha – som ikke koster all verden!Vennegaver –kinobesøk, treningsaktivitet, tur på byen (her varierer selvsagt prisen enormtetter som hvor tørst vennen din vanligvis er), god flaske vin (kanskje medtilhørende middag du har laget selv?), eller et koselig bilde, fortrinnsvisinnrammet, av dere i festlig […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X