Jaywalkers på Fisk & Vilt

Jaywalkers har ligget litt lavt i det siste. Luke har vært over dammen siden sommeren og de to resterende har ikke akkurat stått på. Synd egentlig, for ballin’ on a budget er noe av det beste som er. Ferdig snakka.

Men nå er Luke tilbake på norsk jord og har sikkert frekventert noen av de fineste platesjappene i verden, sikkert pakka baggene fulle, noe det helt sikkert blir fest av.

Det faktum at det er siste helga før jul, lover jo også godt. En av få helobligatoriske helger i året, hvor man tar en siste gravøl for året som er i ferd med å dø, heller ut litt dranks for alle åra som var før dette igjen, sammenligner blåmerker og sjelelige arr etter en tøff desember og danser litt med venner man ikke ser igjen før neste år. Er så trivelig atte.

Jaywalkers har til og med laget en top classy flyer, hvor de forbereder deg på hva slags musikk du kan forvente deg også. Ikke at du trenger å vite egentlig, for du vet vel at det blir fint uansett. Gull!

X