Hello Saferide: Jeg er en countrylåt

– Alle artister sa jo stort sett det samme, sier Annika Norlin alias Helo Saferide (og noen ganger kjent som Säkert!) lett syrlig. Slik forklarer hunovergangen fra å være en av Sveriges mest kjentemusikkjournalister til å selv stå på den andresiden som artist, klar til å bli vurdert. Anmeldelsene avhennes andre fulllengder More Modern Short Stories From HelloSaferide har vært overveiende positive i hjemlandet Sverigeog her i Norge.Aftenposten menertil og med at hun skal ha laget årets aller yppersteindiepop-plate. Vi var også svært begeistret for denneskiva, og ba den trivelige jenta om å forklare veien frajournalistikk til artistkarriære når vi […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.