Hello Saferide: Jeg er en countrylåt

- Alle artister sa jo stort sett det samme, sier Annika Norlin alias Helo Saferide (og noen ganger kjent som Säkert!) lett syrlig. Slik forklarer hunovergangen fra å være en av Sveriges mest kjentemusikkjournalister til å selv stå på den andresiden som artist, klar til å bli vurdert. Anmeldelsene avhennes andre fulllengder More Modern Short Stories From HelloSaferide har vært overveiende positive i hjemlandet Sverigeog her i Norge.Aftenposten menertil og med at hun skal ha laget årets aller yppersteindiepop-plate. Vi var også svært begeistret for denneskiva, og ba den trivelige jenta om å forklare veien frajournalistikk til artistkarriære når vi […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X