Treat4Feet

I kveld blir det nostalgi og heftig gjenforening på Dattera til Hagen når gutta i Treat4Feet nok en gang gjester andreetasjen på Grønland med løfte om god stemning og bra musikk. For de av dere som ikke vet, eventuelt ikke husker hva Treat4Feet er fornoe, kan vi fortelle at Treat4Feet hadde sin storhetstid i tiden rundt tusenårsskiftet. De reiste rundt i Oslo og Drammen sammen med noen av Norges største DJ’s, Strangefruit, Todd Terje, Dølle Jølle for å nevne noen. “Det ble alltid bra fester,” forteller Lars Kjetil Svendsen, han er, sammen med Marius Sørhus hjernen bak klubben “Den klassiske […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X