PRØVER SEG PÅ KNØDEREN

Dennegangen er PrøveRommet en del av B-open- åpnekunstgallerier. For andre gang arrangeres denne kunstfestivalen derkunstnerne åpner opp sine kreative rom for allmenn beskuelse. PrøveRommeter et multikunstnerisk konsept i regi av BIT Teatergarasjen, der allesom har noe kunstnerisk på hjertet kan prøve det utforan et velmenende og åpent publikum. På PrøveRommetdenne gangen kommer kunstnerspirer fra Skrivekunstakademiet for ålese sine siste tekster. Kønst Magazine presenterer Kønst#3# et visningsrom i bladformat som presenterer alle former forsamtidskunst fra unge uetablerte kunstnere. I tillegg leser ÅsneHagen utdrag fra fanzinen Konstruksjon og Silje Silden viserperformancekunst. Lisa Him-Jensen stiller ut bilder mellomfrokostbordet og kosmos. Bråkmakerne Krachmacher spiller […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X