PRØVER SEG PÅ KNØDEREN

Dennegangen er PrøveRommet en del av B-open- åpnekunstgallerier. For andre gang arrangeres denne kunstfestivalen derkunstnerne åpner opp sine kreative rom for allmenn beskuelse. PrøveRommeter et multikunstnerisk konsept i regi av BIT Teatergarasjen, der allesom har noe kunstnerisk på hjertet kan prøve det utforan et velmenende og åpent publikum. På PrøveRommetdenne gangen kommer kunstnerspirer fra Skrivekunstakademiet for ålese sine siste tekster. Kønst Magazine presenterer Kønst#3# et visningsrom i bladformat som presenterer alle former forsamtidskunst fra unge uetablerte kunstnere. I tillegg leser ÅsneHagen utdrag fra fanzinen Konstruksjon og Silje Silden viserperformancekunst. Lisa Him-Jensen stiller ut bilder mellomfrokostbordet og kosmos. Bråkmakerne Krachmacher spiller […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.