Mørketid

Satyricon låtermørkere og dystrere på sittt sjuende album TheAge of Nero. Sigurd Vongraven ogKjetil Frost som utgjør bandet vil lage “album som kan ståseg i ti-tjue-tredve år fremover” og nekter og underlegge segmarkedet eller kommersialismens krav. - Det tar mer og mer tid. Vi bruker lenger og lenger tid i studio og på å jobbe med låter, mer tid på intervjuer og turneene blir stadig lengre, sukker trommeslageren Kjetil “Frost” Haraldstad og ønsker at døgnet hadde flere timer når Natt&Dag treffer de to eneste medlemmene i bandet Satyricon. Sjefen selv Sigurd Vongraven er opptatt med et telefonintervju med tysk presse […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt, og i motsetning til røkla tar vi ikke en krone for arbeidet vårt.

Personvernserklæringen vår kan leses her.