Melk det!

Milkandmoney kunne lett ha endtsine dager som nok en pretensiøs fylleidé. I søplamed de andre spontanaborterte genialitetene som unnfanges kvart påto lørdag kveld, men som forlengst er glemt når mandagmorgen kommer. Men sånn ble det altså ikke. I februar ifjor kunne Claire Dennington, Erik-Alexander Fallo Huslænd ogBastian Klunde legge det første eksemplaret på bordet.Nå har de utvidet staben og i slutten av november er nummer tretil salgs, så får de andre bare forsette fyllepraten.Hva er milkandmoney?Klunde: Det er en kombinasjon avtekst og bilde og et samlingspunkt for forsjellige kreative former.Mangfoldet er viktig. Vi er ikke bare et moteblad, enlitteraturtidskrift eller […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.