Melk det!

Milkandmoney kunne lett ha endtsine dager som nok en pretensiøs fylleidé. I søplamed de andre spontanaborterte genialitetene som unnfanges kvart påto lørdag kveld, men som forlengst er glemt når mandagmorgen kommer. Men sånn ble det altså ikke. I februar ifjor kunne Claire Dennington, Erik-Alexander Fallo Huslænd ogBastian Klunde legge det første eksemplaret på bordet.Nå har de utvidet staben og i slutten av november er nummer tretil salgs, så får de andre bare forsette fyllepraten.Hva er milkandmoney?Klunde: Det er en kombinasjon avtekst og bilde og et samlingspunkt for forsjellige kreative former.Mangfoldet er viktig. Vi er ikke bare et moteblad, enlitteraturtidskrift eller […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X