Månelyst

Denne uken ble 29 årunge unge Johan Harstad fra Stavanger utnevnt til NationalTeateretsførste husdramatiker. Han gleder seg til i 2009 å jobbetett i samarbeid med skuespillere, regissører og instruktører,og tror han vil lære mye av dette. I mellomtiden turnerer hanNorge og Europa med den Bragepris-nominerte ungdomsromanen “Darlah”og tidligere suksesser som ”Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet»og “Hässelby”. Vi snakket med han om fascinasjonen forromfart, skrekk og musikk.Igjen er den Oslo-bosatteStavangerforfatteren Johan Harstad aktuell med en roman om romfart.Som sist spiller den andre mannen på månen noensinne,Buzz Aldrin, en rolle og romfart er sentralt. Hvorfor så opptatt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X