Månelyst

Denne uken ble 29 årunge unge Johan Harstad fra Stavanger utnevnt til NationalTeateretsførste husdramatiker. Han gleder seg til i 2009 å jobbetett i samarbeid med skuespillere, regissører og instruktører,og tror han vil lære mye av dette. I mellomtiden turnerer hanNorge og Europa med den Bragepris-nominerte ungdomsromanen “Darlah”og tidligere suksesser som ”Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet»og “Hässelby”. Vi snakket med han om fascinasjonen forromfart, skrekk og musikk.Igjen er den Oslo-bosatteStavangerforfatteren Johan Harstad aktuell med en roman om romfart.Som sist spiller den andre mannen på månen noensinne,Buzz Aldrin, en rolle og romfart er sentralt. Hvorfor så opptatt […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.