Konkurranse: Vinn billetter og cd til Hilde Marie Kjersem!

Vi har den glede av å dele ut 2 billetter til konserten Amnesty Small Paces Tour: Hilde Marie Kjersem på Hulen, lørdag 29. november. Som om ikke det var nok vil vinneren også få platen til Hilde Marie!!Send Navn, alder og telefonnummer i en mail til bergen@nattogdag.noMerk mailen med Hilde Marie konkurranse. Vinneren blir trukket på fredag 28. november.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X