Klubb Apostat

Er du lei klubb med svette bloggere og tjukke innfatninger? Da bør du stikke innom Revolver fredag kveld. Der byr nemlig Klubb Apostat på Rocke-danseklubb med dommedagspop og glemte klassikere.
– Jeg liker jo å tro at jeg tilfører noe nytt til Oslos uteliv. Klubbmiljøet her er ganske trangt. Mye av den samme musikken, og de samme folka.

Terje Ekrene Vik aka Oppmann Toggi har hatt fast klubb på Revolver det siste halvåret. I stedet for å slenge seg på den allerede ganske overfylte elektronikaklubb-bølgen, har Terje valgt å spille en blanding av postpunk, dommedagspop, danserock, synthpop, noiserock og no-wave.

– Dette er jo også dansbar musikk. Problemet var jo at det ikke fantes noe utested hvor alternative klubber fikk slippe til, før Revolver.
Nå er behovet dekket, og folk er fornøyde. Klubb Apostat har fått gode tilbakemeldinger, både fra de faste gjestene, som vet hva de går til, og de som tilfeldigvis ramler inn.
– Det er jo gøy å se at folk liker musikken jeg spiller. Jeg prøver variere litt i løpet av kvelden. Begynner gjerne ganske hardt, men etter hvert som både jeg og publikum blir fullere, går jeg over til mer catchy musikk.

Terje er ingen fersking som DJ. Han startet med platebutikken Tigers Mixtape Klubb på John Dee. Etter det gikk han over til å spille på plateselskapet Norway Rat Records månedlige Rottekveld på Spasibar. Etter at Spasibar ble lagt ned fikk han for alvor gått i gang med Klubb Apostat, en idé han har gått og tenkt på lenge.

Fredag er det siste Klubb Apostat for i år. Terje har eksamener, og Revolver har fullt program. Men Oppmann Toggi lover å komme sterkere tilbake på nyåret. Da med et mer utviklet konsept og mer alternativ musikk.

X