It’sTricky!

90-talls-legenden Tricky tar turen til Rockefeller førstkommende søndag. Mannen startet Massive Attack, frontet trip-hop'en til den forsvant i det millenniumsrakettene døde ut og y2k ble avlyst, og dytta ut en ny plate i sommer som NME mente var fantastisk og vi ikke fikk anmeldt fordi vi var konkurs. Men som vi sikkert hadde syntes var helt grei. Nuvel. Hypp på å dra? Skriv inn ditt fulle navn i kommentarfeltet under! Vi trekker ut en heldig vinner som får to billetter, courtesy of Atomic Agency!

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X