Diskjokke Band på Villa i kveld?

Akustiske instrumenter på The Villa? Kjelleren og smalltown supersound har virkelig tenkt utenfor den gode gamle boksen da de planla kveldens program. Diskjokke på anlegget og Vinny Villbass på gitar? Unektelig dritkreativt, et bra initiativ, og et absolutt for deg som føler for å bevege foten til litt futuristisk jamming.

Diskjokke ble mannen alle ville snakke om/med da han ga ut “Staying In” på tampen av fjoråret. Skiva ble hyllet i hytt og pist, DiskJokke ble lenka på blogg over dammen, og plutselig var han medrepresentant av Oslodiscoen sammen med etikett-kompiser Prins Thomas og Lindstrøm. Og da Diesel feiret 30-årsdagen sin over hele verden ble Diskjokke invitert til nettopp place2be/hovedsete/trendmetropol Milano. Det sier vel sitt når jeansgiganten satt monopol på dansegulv-elite for et døgn, globalt, og velger en dj fra Svelvik for å få den rette stemningen.

Nuvel# i kveld er det altså ikke bare platespilling på plakaten, men også en god dose livemusikk på astromisk nivå. DiskJokke er som kjent også ganske dreven på remixing av alt fra Lykke Li til Ost&Kjex til Metronomy, så vi burde ikke se bort fra noen raffe coverlåter og fjerne tolkninger av diverse hits. Staying In? Tror ikke det.

Det koster en hundrings og dørene åpner klokka ti.

X