Dance4life!

06.12 skjer det sakerog ting på Arenum i Bergen. Den nederlandske trance dj´en har i løpet av sinkarriere blitt en av verdens mest kjente innen elektronika og trance musikk.

 Mannen, som faktisk heter Tijs Verwest og har blitt nesten førti (!), kallerseg kun Tiesto om dagen, ryktet sier han har kuttet ut DJ greia, fordi han blekalt noe lignende i barndommen..Hmm.. Jaja, de nederlenderne snakker jo rart, da.

Anyways! Lørdag 06.12braker det løs med fargesprakende lightsticks og annet snacks – billettenekoster 430 kroner, og ut i fra bilder av tidligere events kan dette se ut til åvære tidenes kveld for ravere og andre festglade folk. Ifølge Tiestos egneinternettsider blir dette en “amazing and danceable night out” hvor du harmuligheten til å “groove after hours on the best tunes and beats!”

(OBS! Pass påglass/flasker, og se opp for eventuelle hvite små runde “tabletter”)

Billetter skaffer dupå www.billettservice.no, og etter siste sjekk er det fremdeles grønt lys! 

X