Bransjetryne: Terje fra Blå

Navn: TerjeAlder: 26Hvor: BlåHvorfor jobber du i bar?Rett tilbud til rett tid. Også er det jo trivelig da!Hvilken drink anbefaler du, og hvordan lager du den?White LadyGin, triple sec, sitron og is shakes og serveres i et cocktailglass. Friskt og godt.Hva er det beste med å jobbe i bar?Fleksitid. Og tips, om lønna har fordunstet.Hva er det verste med å jobbe i bar?Kø med flere titalls kunder som maser om at ting tar for lang tid, for så å bestille 5 Cosmo, 3 Long Island og 2 Mojito.Din beste opplevelse på jobb?Å nekte folk Vodka-Battery. Sorry Mac, ingen energidrinker!Verste opplevelse […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X