Best Akkurat Nå: Andreas Øverland

Rich Boy Drop(ZONE 4)Alabamas beste med vanvittig førstesingel. Polow Da Don er i form for tida. Kanye West feat. Young Jeezy Amazing(ROC-A-FELLA)Beste fra Kanyes over-the-top prosjekt 808s&Heartbreak som slippes om et par ukerJadakiss feat. Jay-Z We Run This(ROC-A-FELLA)Jeg gleder meg til 16.desember. The Last Kiss. Busta Rhymes Conglomerate(FLIPMODE/UNIVERSAL)15 år seinere er Busta like rå. Project Pat Bloodhound(HYPNOTIZE MINDS)Subtilt

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X