Balkan Beat Party

Hypp på noe nytt og spennende på lørdag? På Parkteateret arrangeres den noe sære klubben, Balkan Beat Party. Musikken fra halvøya med den stusslige historien skal visstnok få de fleste ut på dansegulvet. I løpet av to år i Oslo har klubben fått mye oppmerksomhet, og mange faste gjester. Og stadig flere dukker opp på klubbkveldene.  Konseptet frister med Trubači (balkanbrass), gresk pop, balkandisco, elektronisk ompa-ompa, fyllesanger, klezmer, ukrainske schlagere, albansk pop, turbojazz, ska og romsk synthesizerfunk (???!!wtf??). Hvis dette ikke pirrer nysgjerrigheten din, kan kanskje Bjonko og Copenhagen Chalgija overtale deg til å stikke turen innom. Bjonko er nemlig […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X