Balkan Beat Party

Hypp på noe nytt og spennende på lørdag? På Parkteateret arrangeres den noe sære klubben, Balkan Beat Party. Musikken fra halvøya med den stusslige historien skal visstnok få de fleste ut på dansegulvet. I løpet av to år i Oslo har klubben fått mye oppmerksomhet, og mange faste gjester. Og stadig flere dukker opp på klubbkveldene.  Konseptet frister med Trubači (balkanbrass), gresk pop, balkandisco, elektronisk ompa-ompa, fyllesanger, klezmer, ukrainske schlagere, albansk pop, turbojazz, ska og romsk synthesizerfunk (???!!wtf??). Hvis dette ikke pirrer nysgjerrigheten din, kan kanskje Bjonko og Copenhagen Chalgija overtale deg til å stikke turen innom. Bjonko er nemlig […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.