Anmeldelse: AC/DC

Ac/DcBlackIceColumbia/Sony4.Det sies at musikk og musikkinteressenhar 20 års-sykluser. At halve landet syntes å ville kjøpebilletter til konserten med boogie-rockebandet AC/DC i Bærum i2009 bringer tilbake minner om 1980-tallets gigantomani og jappetidda det handlet om å “krysse av” på listen alle “destore” artistene. Det være seg bruce Springsteeen, DavidBowie eller U2. Brett Easton Ellis sitt oppgjørmed denne yuppiekulturen og det upersonlige lite involverendeforholdet til musikk i klassikeren “American Psycho” erubetalelig. Slik også hans oppgjør medstatusetikettekulturen som Magnus Rønningen passende nokforsøker å gjeninnføre er både treffende ogdrepende.Men det er likevel en forskjell påartister som Phil Collins, INXS og U2 og Ac/Dc selv […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.