Anmeldelse: AC/DC

Ac/DcBlackIceColumbia/Sony4.Det sies at musikk og musikkinteressenhar 20 års-sykluser. At halve landet syntes å ville kjøpebilletter til konserten med boogie-rockebandet AC/DC i Bærum i2009 bringer tilbake minner om 1980-tallets gigantomani og jappetidda det handlet om å “krysse av” på listen alle “destore” artistene. Det være seg bruce Springsteeen, DavidBowie eller U2. Brett Easton Ellis sitt oppgjørmed denne yuppiekulturen og det upersonlige lite involverendeforholdet til musikk i klassikeren “American Psycho” erubetalelig. Slik også hans oppgjør medstatusetikettekulturen som Magnus Rønningen passende nokforsøker å gjeninnføre er både treffende ogdrepende.Men det er likevel en forskjell påartister som Phil Collins, INXS og U2 og Ac/Dc selv […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X