Alle festers mor

I morgen inviterer Hells Kitchen og The Villa til Oktoberfest iMøllergata 23. For første gang får publikumadgang til syv forskjellige rom i bygget, der venner og kjentestiller med alt fra jazz til rock og new wave.

-Oktoberfesten er noe vi har gått og tenkt på lenge, vihar bare vært for late til å sette det i gang, forteller ToreGjedrem aka DJ Tore Jazztobakk, en av arrangørene.

– Men nåer jo tidspunktet perfekt. Det er høst, der er Oktober og folkdrikker. Dessuten måtte vi få gjort det førrommene rundt om i bygget ble brukt til noe annet.

HåkonKornstad, Ingebrigt Flaten og Thomas Strøen åpner moroamed jazzkonsert på Hells Kitchen. Videre innover i huset harjentene i No Dial Tone/Lispick fått tildelt sitt eget rom. Derskal de introdusere sitt nye konsept, Ultraviolet, en herlig miks avnew wave, techno og electro.

Forde som har savnet rock på The Villa, skal Emil Nikolaisen fraSerena Maneesh og David Dajani kjent fra Pirate Love spille påBar Illegal.

IThe Green Lodge blir det heftig drum&bass med Shit City Tekk ogOslo Break Fest.

Hovedrommetbyr på Radioactive Man aka Keith Tenniswood fra Two LoneSwordmen, mens Lisa Kristiina stiller i The Sweat Room. Her blir detaltså electro, house og techno i sann The Villa stil. I DenMystiske Kåken, derimot, blir det gåtefullt medinspirasjon fra østen ved hjelp av King Kaman og David Gurrik.

-Planen er å starte en ny tradisjon med Oktoberfest på TheVilla og Hells Kitchen. Å vise noe av bredden til bygget. Defleste som spiller på lørdag har jo en slags tilknytningtil enten The Villa eller Hells. Møllergata 23 er jo mer ennbare pizza og electronica, liksom.

Visnakker altså full fornøyelse fra klokken 21.00 tilklokken 03.00. For skarve 150 kroner får du tilgang til syvforskjellige rom med syv forskjellige temaer.

-Vi har noe for alle, sier Gjedrem.

– pluss den gode stemninga vialltid har på The Villa og Hells Kitchen. Jeg veit det blirfett, det bare bli fett.

X