Fjorden Baby!

Fjorden Baby! erNamaren (synth), Jan Oppsig (trommer), Tony Hawkz (bass), Flemet (gitar og kor)og Wang (vokal). De er et 3,5 år gammelt band fra Loddefjord (d’oh) som hargjort seg bemerket på musikk scenen i Bergen i en stund nå.I oktober kommerdebut platen deres, ”Fjorden Baby!”, på 5071 og med hjelp fra Opplett. ”Førstog fremst er vi et liveband. De beste øvingen våre er på konsert, og iøvingslokalet jammer vi oss frem til resultatet. Alle er med og alt skapes derog da. Noen låter tar tre år å lage, andre tar fem minutt.”. Slik er det også når de spiller inn# […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X