Smil & Gift møter Karpe Diem

Fra arkivet: Smil & Gift møtte Karpe Diem i 2006. [6] Hei Karpe Diem! Verden trenger mer dialog mellom religionene. Vi synes det er flott at en hindu og en muslim kan stå på samme scene, forent i sitt hat til sionismen! – Ja, og en kristen DJ! Absolutt. Ha ha. Det er det beste vi har hørt på lenge, «forent i sitt hat til». Den skal vi begynne å bruke. [6] Anerkjenner dere staten Israels rett til å eksistere, eventuelt utenfor forsvarbare grenser? Magdi: – Siden jeg må, anerkjenner jeg staten Israel av 1948, men ikke den av 1967, jeg […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X