Fløyelsrevulosjonen

De sammenliknes med Belle & Sebastian og Simon & Garfunkel. Men de er bare to enkle gutter fra Bergen som med gitar og perfekt samstemte stemmer er i ferd med å bite seg fast i engelskmennenes bevissthet. En blanding av tidsriktig melankoli, tidløs sjarm, utrettelig arbeid, en god porsjon griseflaks og total mangel på angst for å drite seg ut har gitt den lavmælte gitarduoen Kings Of Convenience kontrakt med det franske selskapet Source, panegyriske anmeldelser i England og plateutgivelse på indielabelen Kindercore i USA. Men om Erlend Øyes og Eirik Glambek Bøes stemmer er perfekt samstemte på scenen, går […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X