Swingbasillen

Det ser ut til å være en klar sammenheng mellom kjennskap tiltegneserietegner Christopher Nielsen og forbruk av svinedyrehårprodukter. Natt&Dags to art directors bruker hårgele hver bidigedag, og de hadde aldri hørt om ham. Kristopher Schau? sa de. Det er påtide at også våre pyntesyke lesere lærer Nielsen å kjenne. Han er broren til Jokke, som i “Jokke & Valentinerne”, og han harlaget alle platecoverne deres, samt det lille tegneserieheftet somfølger med. Han mener at lillebroren er underkjent som tekstforfatter,og ergrer seg over at publikum bare er interessert i drekkalåtene hans.Han lager tegneserier. Alle som har lest “En fettsugers bekjennelser”,Narverheftene1 eller […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X