Swingbasillen

Det ser ut til å være en klar sammenheng mellom kjennskap tiltegneserietegner Christopher Nielsen og forbruk av svinedyrehårprodukter. Natt&Dags to art directors bruker hårgele hver bidigedag, og de hadde aldri hørt om ham. Kristopher Schau? sa de. Det er påtide at også våre pyntesyke lesere lærer Nielsen å kjenne. Han er broren til Jokke, som i “Jokke & Valentinerne”, og han harlaget alle platecoverne deres, samt det lille tegneserieheftet somfølger med. Han mener at lillebroren er underkjent som tekstforfatter,og ergrer seg over at publikum bare er interessert i drekkalåtene hans.Han lager tegneserier. Alle som har lest “En fettsugers bekjennelser”,Narverheftene1 eller […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.