Doktor Dyregod

Har du noen gang sett tre kaniner pule hverandre på en gang? Ikke det? For ikke så lenge siden i Oslo hadde du sjansen. Kaninene sto bak en liten busk og tittet litt skremt rundt seg, som om de var redd for å bli oppdaget. Skjønt oppdaget. Kaninene var utstoppet. De beveget ikke på seg. Og de sto inne i et hus. Et slags romskip, hvor merkelig, minimalistisk housemusikk tøt ut av kriker og kroker. For å komme inn i skipet måtte du ta av deg på bena. Skoene ble forseglet i en pose av en vennlig dame i hvit […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X