Søndag Summarum: Spraytan-rasisme, svenskene vil ikke vaksinere seg, Aslak Nore, Jan Bøhler, og Mathea (24) og Anders (45) vekker oppsikt

Norges tristeste og mest blackpillede redaksjon oppsummerer ukas viktigste og riktigste saker.

b
a

*sukker* Norsk offentlighet trenger en opplysningstid.

*sukker igjen* Her er de viktigste og riktigste sakene fra uka som gikk.

Ukas Jan Bøhler


Skjermdump: ao.no

… og det gjør ikke Jan Bøhler heller =(

Ukas D2


Skjermdump: @d2magasin/Instagram

Yes please.

Ukas rasismedebatten 1


Skjermdump: Dagbladet.no

Dagbladets sportskommentator Morten P har blitt bedt av redaktøren sin om å skrive en sak om at krenkelseshysteriet har gått for langt i anledning Rasisme (TM), for å få reach på Facebook blant folk som ellers ikke er spess opptatt av rasisme. Der skriver han at det må være ok, og at vi må tolke hverandre i beste mening.

Det er vi helt enig i! Det er ille med rasisme, men enda verre med dårlig stemning.

Ukas rasismedebatten 2

Det er noe merkelig med dette landet. Vi er fullstendig ute av stand til å ha en opplyst og noenlunde fornuftig debatt om såre temaer. Øyeblikkelig glir vi ut i uvesentlighetens farvann – med Mads Hansen som los.

Denne gangen avsporet rasismedebatten etter at Hansen (som har veldig høy IQ!) publiserte et bilde av seg selv etter 8 runder spraytan på guttetur i Las Vegas.

Bruningsbehandlingen kom som følge av at han hadde tapt et veddemål, men de virkelige taperne? Det var norsk offentlighet, det. 5 år senere:


Skjermdump: Tv2.no

«Et svartmalingsmiddel med fokus på rasisme», hahhaha.


Skjermdump: Tv2.no

Say it loud!☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️

Ukas poseur


Skjermdump: @aslaknore/Instagram

Ahhh … Hva er den kilende følelsen? Hva er den boblende gleden? Det er Aslak Nore som Aslak Nore-er seg, selvsagt!

I løpet av én instapost får han frem at han elsker bøker (miip), har bodd i New York og at han nå bor i Frankrike. Kult!

Det er også ganske morsomt at han tydeligvis oppdaget konseptet bokhandler mens han bodde i New York.

«Ever since NYC I have spent countless hours in bookstores.»

– Aslak Nore

Før det visste han ikke at bokhandlere fantes?

LES OGSÅ: Med Pekula unngår Erlend Mokkelbost forventninger og irriterende branding

Ukas kronikk


Skjermdump: BT.no

Hele Norge Fingrer! 🙌

Ukas par


Skjermdump: ao.no

Avisa Oslo er lokalavis-meteoritten som slo ned i Tigerstaden (Oslo, red.anm.) og gjorde alle andre aviser overflødige. Kanskje. Ikke vet vi – nesten alt de legger ut på den grelle Nille-versjonen av en nettsiden sin er bak betalingsmur. Forresten den verste formen for betalingsmur, der saken blir blurra ut, og en gigantisk pop-up popper opp og informerer om at det koster bare én krone for en gitt periode.

Whatever, man er jo ikke såååå interessert i nyheter at det på noen måter er verdt det!!! Vi skal kjøpe godteri og investere i aksjer med den krona, vi! :) #huninvesterer

Jaja: Uten å ha lest denne saken (heller) tipper vi den handler om at folk synes aldersforskjellen mellom de to er kul. Klærne deres er i alle fall litt for gamle for vår smak!

Nei, det må være aldersforskjellen.

«Litt sånn derre Hollywood!», skriker folk i trynet deres idet de gjør Frognerbygårdene til kulisser for sine daglige lufteturer. «Leonardo Di Caprio, much?», viskes det, tiskes det …

«Big difference (in age), big smile!», roper den blide grønnsakshandleren som har butikk på Frogner, men som bor usentralt til et sted i Skedsmo kommune.

I kommentarfeltet på Facebook utdyper den nye lokalavisen:


Skjermdump: Avisa Oslo/Facebook

Idé til takketale-manus?

Ukas oppfølger


Skjermdump: ao.no

Litt senere følger avisa opp saken.

Ukas korona


Skjermdump: @chvrrie/Instagram

Nå som det er «corona times», er det bare én ting som står i hue på undertegnede redaksjon, og det er at det snart må slutte å være «corona times». For at det skal skje må vi å vaksinere oss.

Og det er selvsagt R&B-stjernen Cherrie sine følgere enig i. Eller?

I Sverige går det som kjent ikke så bra. Om dette er en noen indikator kommer vi til å ligge over dem i antall innbyggere ganske snart. Noe som er bra for Norge ofc – men også litt trist mtp. alle svenskene som dør.

LES OGSÅ: Maria Kjos Fonn om rusavhengighet: – Det handler om å gjøre verden mindre