Akkurat denne musikken er Best Akkurat Nå

Artister som Mall Girl, Ane Brun, Biosphere, MG, Spunsugar og André Bratten har laget den beste musikken denne uka.

b
a

Det er FREDAG, folk DEMONSTRERER og vi har funnet NY MUSIKK og lagt det i en SPILLELISTE.

Vi plukker som vanlig ut den beste musikken fra uka som har vært, og legger dem inn i Best Akkurat Nå-spillelista vår.

Følg den og les om låtene under!

Mall Girl – My Sweet Mall Girl

En sjelden gang i året drypper det en singel fra Mall Girl ned i feeden din, og det kjennes mer og mer som en liten begivenhet. «My Sweet Mall Girl» er rundere i kantene enn de forrige, men likefullt en stødig låt med sterke melodilinjer, minneverdige gitarfraser og friske klanger.

Les også: Slik får du følelsen av uteliv i din egen leilighet

Ane Brun – Honey

Hva ville du gjort om du kunne vekslet noen ord med den 18 år gamle utgaven av deg selv? Noen hadde kanskje spyttet dem i trynet og bedt dem om å ta seg sammen så man hadde kommet inn på det jævla psykologistudiet så man slipper å søle bort et år av livet på å jobbe i den lokale matbutikken mens alle andre rundt deg starter på livet sitt. Andre, som Ane Brun, har et mer tilgivende og moderlig forhold til sitt tidligere jeg. Kanskje låta kan hjelpe deg med å tilgi ditt nåværende jeg? Hvem vet.

Biosphere – Windscale Piles

Dropsonde fra 2006, en av Biospheres mange vakre ambient-album, er utgitt på nytt med syv, uutgitte spor. «Windscale Piles» drives av en interessant tekstur på repetisjon – en kakafoni av metallisk og organisk materiale som kan få hvem som helst til å ville gi diskografien et nytt gjenhør.

Ingenting er gratis i livet. Bortsett fra å lese NATT&DAG.

Men det koster penger å lage NATT&DAG. Om du vil støtte journalistikken vår kan du donere 350 kr (eller mer) og få tilsendt vår minimalistiske sorte t-skjorte. Den kan du bruke til de fleste anledninger, for eksempel mens du står i kø på NAV etter å ha tatt en master på HF eller mens du møter noen fra finn.no for å selge verdisakene dine så du får råd til mat.

Den passer kanskje ikke til begravelser eller bryllup, men du tilhører jo generasjonen som hverken gifter seg eller har venner, så det går vel fint.

Velg din størrelse: Samtidig godtar du våre vilkår.
Ønsker du å donere et annet beløp (uten t-skjorte) kan du gjøre det direkte med Vipps. Velg «Send» og tast inn nummeret 586717 eller søk opp NATT&DAG.