NATT&DAG inviterer: Techno og Taco på Haugen

Du har nå to valg: hold av fredag 19. juni, eller avlys alle planer.

b
a

På fredager hører man på techno og spiser taco. Det er fint å gjøre det alene, men det er enda finere å gjøre det med gode venner, potensielle fiender og vordende ekskjærester på uteserveringen på St. Hanshaugen. Derfor inviterer din favoritt gratisavis (NATT&DAG, journ.anm.) til techno- og tacofredag den 19. juni. 

Her er med andre ord en gyllen mulighet til å forkaste de planene du uansett har gruet deg til, eller eventuelt foreslå for vennene at dere i stedet for å dra på Wallmans heller kan dra opp på St. Hanshaugen?

Sliter du med argumentasjonsteknikken? Eller kanskje du bare trenger noen helt konkrete argumenter! Her er fire gratis: 

  1. Viagra40k (Bomberommet) spiller fra 17:00-20:00 og ber deg forberede deg på følgende: – Techno du bare kan sitte i ro og lytte til med en pils i den ene hånda og taco i den andre, men som du også kan slå deg løs og danse til hvis du føler for( og det håper jeg du gjør ❤). Det blir en eklektisk miks av leftfield techno, breaks, electro, diverse fra UK scenen ++.
  2. Slangejente (Simuleringen) spiller fra 20:00-23:00 og har planer om å legge opp til følgende kveld: – Sleip slangete tacky euforisk stemning ofc. Svette. Død over den som ikke danser.
  3. Det blir taco. Servert fra foodtruck, selvfølgelig, siden du nekter å spise fra steder hvor maten ikke er tilberedt i fart.
  4. Du har seriøst godt av å komme deg ut litt nå.

 

Så … vi ses på fredag!