Søndag Summarum: Propaganda, NAV, Helgheim og en kalkun til 700 000,-

Siste nytt fra verdens riktigste og viktigste land.

b
a

Vi synes NORSK offentlighet er bedre enn FNs offentlighet! Derfor skriver vi Søndag Summarum på norsk, og derfor har Søndag Summarum-redaksjonen på seg DRESS eller BUNAD når de leser norske nettaviser. Det handler om respekt for flagget, og at vi bor i Norge.

Og det kan INGEN venstrevridde globalister endre på!

Her er ukas viktigste og riktigste saker:

Ukas kalkun


Skjermdump: DN.no

Dagens Næringsliv kunne forrige uke avsløre at Equinor på 20 år har tapt 200 MILLIARDER kroner bare i USA. Det er TO HUNDRE MILLIARDER SOM … *googler «Equinor hva er det igjen» og finner ut at det het Statoil før, og er eid av den norske staten* … kunne blitt brukt på å feks IKKE ødelegge verden ved å pumpe opp enda mer olje, plage urfolk med skivergass-prosjekter og generelt bidra til at verden blir et litt mindre jævlig sted i morgen enn det var i går.

Blant annet brukte de 700 000 kroner på en KALKUN på en auksjon. Ja, men, ja, men, ja, men, maser Sjef Reitan til DN-journalisten – det var jo egentlig veldedighet!

Nå har de slutta med julebord.

Ukas korona/Ukas Greta Thunberg/Ukas Sterke Mening


Skjermdump: NRK.no

«Korona kan være hendelsen som gjør at vi forstår hvor avhengige vi er av naturen, og hvorfor vi skal behandle den annerledes.»

Kanskje! =)

LES OGSÅ: Typene du møter på norgesferie i sommer

Ukas jeg-bare-spør!


Skjermdump: DB.no

Audun Lysbakken bare spør, han!

Men hva skal vi gjøre med denne oransje mannen?

«Jeg vil oppfordre utviklingsministeren og utenriksministeren til å komme til Stortinget og starte en større debatt om hvordan vi skal bruke alle de utenrikspolitiske virkemidlene våre i møte med coronakrisen.»

Så dumme vi har vært som ikke har tenkt på det før! Det er DET vi må gjøre for å stoppe Donald Trump! Vi må diskutere litt mer! =)

SV-lederen legger til: «Vi må bygge en verden med mer demokrati og mer tillit.»

Enig! =)

Ukas propaganda


Skjermdump: Facebook

Du aner fred, prankvideoer og ingen fare, så plutselig dukker Forsvaret opp i feeden din på Facebook, og beskjeden er: BARN PLEIDE Å KRIGE FØR!!!!! Hva gjør du din LILLE DRITT!!! Krig da for faen!!! Drep folk.

Nei, men seriøst, her står det altså at  Trygve var 17 år da han ble TVUNGET til å seile gjennom HELE KRIGEN.

Er det bra, da? Hvem var det som tvang ham? Er det bra å tvinge barn til å seile i krig?

Hvordan visste de at han måtte seile under HELE KRIGEN allerede da han var 17?

Reklamen/propagandaen avsluttes med en oppfordring å lese mer om Trygves historie på Forsvaret.no, men man blir ikke spesielt mye klokere:


Skjermdump: Forsvaret.no

«Krigen som Trygve var den del av». Frysninger.

Ukas svar på propaganda


Skjermdump: Facebook

Lmao.

LES OGSÅ: Ellen de Vibe: – Håpet er ikke borte før bygget er borte

Ukas kallenavn


Skjermdump: DN.no

Skipsreder og kypriot John Fredriksen, aldri hørt om! Milliardær sier du? Skatteflyktning? Nei, ringer ingen bjeller …

Åaaaaaaaaja, du mener gode, gamle «Ain’t no sunshine»!

Ukas gladsak


Skjermdump: DB.no

Ikke så mye å legge til her. Endelig!

Ukas Helgheim


Skjermdump: VG.no

Frps Jon Helgheim, legenden som illustrerte «norske verdier» i en Facebook-video ved at han gikk rundt på det veldig lite norske julemarkedet i Spikersuppa og tok på ting, har den siste uka prøvd å dra i gang en debatt om hvilke jakkemerker norske politikere går med. De burde gå med norsk flagg, ikke FN-pin, mener han.

Så bra da, Helgheim!

Men vi skjønner’n godt, vi, for slik hadde Norge sett ut om politikerne gikk flagg-pin i stedet for FN-pin:

Ingenting er gratis i livet. Bortsett fra å lese NATT&DAG.

Men det koster penger å lage NATT&DAG. Om du vil støtte journalistikken vår kan du donere 350 kr (eller mer) og få tilsendt vår minimalistiske sorte t-skjorte. Den kan du bruke til de fleste anledninger, for eksempel mens du står i kø på NAV etter å ha tatt en master på HF eller mens du møter noen fra finn.no for å selge verdisakene dine så du får råd til mat.

Den passer kanskje ikke til begravelser eller bryllup, men du tilhører jo generasjonen som hverken gifter seg eller har venner, så det går vel fint.

Velg din størrelse: Samtidig godtar du våre vilkår.
Ønsker du å donere et annet beløp (uten t-skjorte) kan du gjøre det direkte med Vipps. Velg «Send» og tast inn nummeret 586717 eller søk opp NATT&DAG.