Her kan du stemme på ALLE de nominerte til Osloprisen 2019

Osloprisen 2019 holdes på Ingensteds 31. januar, og etterfølges av en etterfest der DU er invitert! Her kan du bestemme hvem som vinner.

b
a

2019. I starten av året var tanken om at det noensinne skulle ta slutt så fjern, så fjern. Men nå er året over. Og for et år det har vært! Vi har gått på konserter, teater, sett film, hørt podcast, klubbet, spist, drukket og vært vitne til både bra og dårlige meningsytringer.

Om det bare hadde vært en måte å feire alt dette på, med en prisutdeling og en fest, for eksempel … ;-)

Osloprisen 2019 skjer på Ingensteds i Oslo, 31. januar. Selve utdelingen er kun for inviterte, men klokka 23 åpner vi for etterfest, der alle er invitert.

Før du popper flasker med både den ene og den andre vinneren kan du få den lille, men å, så sterke, kulturstemmen din hørt. Det kan du gjøre ved å stemme på de nominerte.

Her kan du lese om alle sammen (hvis du ikke allerede har plukket opp papiravisen vår og lest i den) før du bestemmer deg. Nederst i saken finner du stemmeskjema for alle kategoriene. Godt valg!

Les også: Vi binget alle Joe & The Juice-videoene for å komme til bunns i deres kjerneverdier


Osloprisen 2018.

 

Her kan du stemme på ALLE de nominerte!

Eller kanskje du tar avstand fra det meste av kulturuttrykk og følgelig kun har meninger om én bestemt kategori. I så tilfelle kan du finne den her, fyre løs på stemmeknappene og … kanskje finne noen å snakke med? Høre bare én podkast-episode? Prøøøve å høre på musikk? Bare gi det et lite forsøk? =)

Årets Stemme

Årets Debatt

Årets Beste Litteratur

Årets Beste Podkast

Årets Beste Musikk

Årets Beste Film

Årets Beste TV

Årets Beste Live

Årets Beste Spisested

Årets Beste Utested

Årets Beste Klubbkonsept

Årets Beste Kunst

Årets Beste Scenekunst

Årets Verste Stemme

Sees 31. januar!


Osloprisen 2018.

Les også: Topp 8 selvsagte kronikker på NRK Ytring