Søndag Summarum: Espen Ottosen skriver om sex, Espresso House er onde og P3 prøver seg på memes

Som det heter i Orwells «Animal Farm»: alt i norsk offentlighet er idiotisk, men noen greier i norsk offentlighet er mer idiotisk enn andre.

b
a

Vi hopper nok en gang fra den satiriske timeteren: Søndag summarum is back! Norges svar på dagsrevyen bare at med tullestemme har eeeendelig funnet igjen aux-kabelen og koblet opp anlegget direkte til tidsånden! Ahhhh!

Såååå … without further ado: 

Need!

Seriøst need.

Vi vil kjøpe Ketil Raknes.

Ukas moralisme

Espen Ottosen! Ah, du kristne skanse! Åh, du konservative alibi! Du skribent hvis spaltemetre ene og alene skyldes at Morgenbladet ikke vil oppfattes som en venstreside-avis, men at de heller ikke vil skrive om dyre … ting! Slik D2 gjør!

De to blekkene er begge er del av et mye omtalt konsern. Det er klart at en viss grad av arbeidsdeling må man jo ha. For å holde klokker, yachter, rare hytter og gamle biler vekk fra de halvintellektuelle (digitale) sidene sine holder Morgenbladet seg med en  spaltist som nesten utelukkende skriver tekster om at man ikke trenger å ha sex hele tiden – i alle fall ikke med en person av samme kjønn. Eller at det i det minste må være «greit» å mene det.

Kanskje Espen Ottosen mener det?

Denne gangen går han ut mot pornobransjen. Tror vi. Vi orket ikke å lese, men nøyer oss med å konstatere at Espen Ottosen er veldig opptatt av sex til å være en fyr som mener at sex ikke er så viktig. 

Les også: Gründerhelvete: Vi lot D2s «Ledestjerner» forklare oss hvordan vi kan kjøpe oss til bedre klimasamvittighet

Ukas kaffe


Faksimile: VG.no

Fredag meldte VG at det er innkalt til hastemøte i Espresso House. Det er nemlig avslørt at de … lager vond kaffe? Ha ha ha ha ha ha ha ha ha? :-)

Trykker man seg inn på artikkelen ser man at det bare dreier seg om dårlige arbeidsforhold.


Faksimile: E24.no

Selv tror vi kanskje denne artikkelen er plantet snikskryt, at Espresso House vil gjennom umerket sponset innhold kommunisere at de har veldig mange kunder.

Ukas statsfinansierte memes

I forbindelse med den skuffende nye sesongen av 18 prøver NRK å meme seg selv.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Den vennen som alltid skal leke kostbar. ???? ???? «18» finner du i NRK TV! ✨

Et innlegg delt av NRK P3 (@nrkp3)

Det er så forced! Fra idé til utførelse. Skuespillet som ligger til grunn er heller ikke all verden å skryte av. Skikkelig relateable å snakke i oppstykkete over-redigerte setninger!

Det går bra!

Gjøkke det vøtt.

Ukas livbøye

Faksimile: DB.no

Ikke vi heller!

Ukas voldelige arbeidsplass

Faksimile: Adressa.no

Hvis man kan si at skam er internalisert vold er bakbinderi i alle fall et eksplisitt og fysisk uttrykk for det samme. I Trondheim gjør de begge deler. Vi vet ikke hvilken arbeidsplass det er snakk om her fordi vi ikke har Adressa Pluss-abonnement, men det går an å anta at det enten er snakk om XXL, Espresso House eller Morgenbladet.

Ukas potato/patato


Faksmile: NRK.no

Her er det noe som ikke stemmer helt!


Faksimile: NRK.no

Herregud for et kaos! Ecuador og Bolivia, dobbel «er» og manglende spørsmålstegn. Flaks det ikke var noen nettaviser som gjorde noen verre tabber denne uka … ! ;-)

Ukas pedofil

Torsdag gikk den tradisjonsrike og kulturradikale avisen Dagbladet sine nettsider i svart etter at å ha blitt utsatt for det som ser ut ut til å være et hackerangrep. En sak om BMW ble endret slik at overskriften ble «Erna solberg sier det er greit» og ingressen ble «Pedofili er greit så lenge man ikke får sæd på barnet».

Faksimile: NRK.no

Det så ikke akkurat veldig troverdig ut, men det var nok best å ikke ta noen sjanser! Dagbladets troverdighet stod på spill. De er avhengige av at leserne stoler på dem.

Dagbladet kom heldigvis sterkt tilbake:

Faksimile: DB.no

Vi savnet dere <3

Les også: 15 på gata: Vi spurte folk om deres verste dørvakt-opplevelse