Vinn to billetter til Amir & Odin på Nieu Festival!

Nieu Scene fyller ett år og feirer med en stor humorfestival fra 12. til 15. september, og DU kan få to gratis billetter!

b
a

De vokser opp så fort, disse humorscenene. Det er utrolig å tenke på, men Nieu Scene har faktisk blitt ett år gammel!

Les også: Trailer: Tim Heideckers «Mister America» ser veldig gøy ut

Hva er vel mer naturlig enn å feire med en fire dagers humorfestival fra 12. til 15. september med blant annet konserter, live podcast og humor fra Lars Berrum, Martin Beyer-Olsen, Ramona Kåss Furuseth, Jonis Josef, Vegar Tryggeseid, Amanda Erlandsen og mange andre? Ikke mye!

Vi deler ut to billetter til Amir og Odins rejected pitches på fredag. Der går «gutta» gjennom alle pitchene de har fått avslag på de fire siste årene, og det er ikke veldig få, for å si det sånn!

Alt du trenger å gjøre for å vinne er å skrive navnet på en du vil ha med deg i kommentarfeltet.

Det ærefulle oppdraget med å lede festivalen har tilfalt sjefen på Nieu Scene, Martin Marki. Martin har også sitt eget show, Petit Revy, på lørdag.

Martin, kommer dere til å oppføre dere annerledes på scenen siden det er Festival?
– Jeg kommer til å fortsette å være gæren på scenen, selv om det er festival. Jeg er ikke typen som endrer humoruttrykk selv om det er festival. Har hørt om flere som gjør det, men jeg holder meg tro til kunsten.

Hva skal dere gjøre når Nieu Scene fyller 100 år?
– Da skal jeg gni meg i henda og si «mihihihi»!

Hva er det verste du har opplevd på humorfestival?
– Det er mange som forveksler meg med Calle fra Raske Menn. Det har jeg blitt ganske vant med. Men på Crap Åppå Park i fjor kom jeg nesten i håndgemeng med en kar da han påsto at jeg var Bjørn Asgeirsson fra Hva er det?-sketsjene og jeg nekta.

– Han blei fly forbanna da jeg ikke ville si «hva er det?». Det var litt vemmelig.

Fullstendig program til Nieu Festival ser du på Facebook og billetter bestiller du her

Les også: Hvor blir det av «Don’t Hug Me I’m Scared»-TV-serien?