Disse i norsk offentlighet stod DESSVERRE ikke akkurat der hvor synkehullet på Helsfyr oppstod

Ikke hell i uhell denne gangen heller.

b
a

Litt over klokken 17 i går meldte NRK at et stort synkehol hadde oppstått på Helsfyr i Oslo.

Synkehull! Mulig rasfare inne i et garasjeanlegg! Uavklart situasjon! Kunne det ha seg slik at norsk offentlighet ble kvitt en av sine mange plageånder en helt vanlig mandags ettermiddag? I følge politiet var hullet én meter i omkrets og to-tre meter dypt. Hm … er ikke det akkurat nok til å romme én uheldig person fra norsk offentlighet?

I skrivende tidspunkt ser det ikke ut til at verken hiphop-artister, podcastere med samfunnsengasjement eller twitter-debattanter ble rammet i ulykken.

Dessverre!

Det er heldigvis lov å drømme seg litt bort i blant, tirsdager er det kanskje til og med helt nødvendig.

Her er er våre forslag til overflødige figurer fra norsk offentlighet som vi er lei oss for at ikke befant seg på Helsfyr i går ettermiddag da det en meter brede, to-tre meter dype synkehullet oppsto. 

Bahareh Letnes


FOTO: Torjus Berglid

Skal vi danse, Charterfeber, NATT&DAG-bildeserie og en hel haug konspiratoriske uttalelser i media. Nå er det faen meg nok. Hold kjeft, Bahareh Letnes.

LES OGSÅ: BILDESERIE: Per Sandberg og Bahareh Letnes

Vebjørn Selbekk


FOTO: PersianDutchNetwork

Vebjørn Selbekk er sjefsredaktør i Dagen og en tvers igjennom fæl fyr.

 

Så bra at du støtter en rasistisk konspirasjonsteori da, Vebjørn! Vi støtter at du befinner deg nede i et synkehull som er ca. en meter bredt og to-tre meter dypt. Du kan jo til og med kalle deg redaktør for hullet! Hull-redaktør! :)

Hanne Skartveit


FOTO: Tore Sætre

VGs totalt ubrukelige kommentator Hanne Skartveit bruker som regel spalteplassen sin på å hisse til krig, hylle atomvåpen og ivre for å forurense jorda.

Akkurat som de andre kommentatorene i VG har hatt for vane. Hvor mange menneskeliv har tidligere kommentator Frithjof Jakobsen på samvittigheten?

«Ørkenen i Libya er skapt for presisjonsbombing. Ve den stakkar som prøver å krysse den i en av Gaddafis tanks nå (…) For i ørkenen er det lett å skille mellom mål og sivile.»

Artiklene han skrev om Libya i 2011 er ikke lenger å oppdrive på VG.no

Frithjof Jakobsen trengte ikke noe synkehull for å forsvinne. Skartveit derimot … hun gir seg faen ikke.


FOTO: Faksimile VG

Så lenge verden TRENGER olje?

Sist vi sjekka (som vi gjør hver morgen klokken 08:30) var ALLE FORSKERNE I VERDEN – basically – enige i at verden ikke trenger NOE mer olje, og at hvis vi fortsetter å utvinne og brenne olje så går alt til helvete og jordkloden sprenger elns.

Og til sinte gamle, mektige folk: Greta Thunberg er bare starten. Det kommer til å komme mange flere som henne, og det orker hverken vi eller dere – virker det som. Så skjerp deg Hanne Skartveit, før det er for sent.

SKJERP DEG!

LES OGSÅ: Fem dyr som kommer til å gjøre mer for miljøet enn D2s 30 ledestjerner


FOTO: Faksimile VG

«Oljealderen er ikke forbi. Heldigvis», skriver Skartveit. Men Hanne Skartveit befant seg ikke inne i et garasjeanlegg på Helsfyr i Oslo mandag ettermiddag.

Uheldigvis.

Thomas Cook

FOTO: Faksimile NRK

Pga. det er flaut å innstille flights og de vil helst synke i jorden! ????

Espresso House


FOTO: l99pema 

Ja, vi skulle ønske det lå en en meter i diameter bred og to-tre meter dyp Espresso House-filial akkurat der det en meter brede og to-tre meter dype synkehullet oppstod! :)

LES OGSÅ: Søndag Summarum: «Fuck» er kommet for å bli, Jens Kihl har blitt anti-woke og Siss Vik har vært i Danmark!