Vinn billetter til Dutty Dior på Kunstnernes Hus!

På lørdag arrangerer Nova Amor og Kasper Dahl klubbkonseptet SIRUP for første gang på Kunstnernes Hus i Oslo, og stjerneskuddet Dutty Dior spiller live. Men best av alt? At DU kan vinne billetter!

b
a

KLUBB SIRUP er et flunkende nytt klubbkonsept som arrangeres av Kasper Dahl og R&B/hiphop-radioprogrammet Nova Amor. Planen er å arrangere svette klubbkvelder med R&B/hiphop cirka annenhver måned.

Aller første kveld headlines av ingen ringere enn R&B/hiphop-stjerneskuddet Dutty Dior.

Denne våren (vi kaller det vår, vi!) har Oslo-rapperen seilet opp som manges favoritt. I starten av februar slapp han mixtapen PARA/NORMAL, som her i NATT&DAG ble omtalt som « … det beste norske hiphop-prosjektet på en god stund.» I tillegg har Dutty Dior imponert mange med P3-duettene med SDKT-kompis Isah, som nå turnerer både Norge og Europa rundt med Karpe Diem.

Jo, og så har Dutty laget låter med både Unge Ferrari, ProllyNah og Kiddo Kæsh.

Så det er bare å glede seg til lørdag – hvis du har billett, da. Det koster forresten ikke mer enn 100 kroner, men hvis det er for mye for deg kan du heldigvis vinne listeplass til deg og en venn. Les hvordan nederst i saken.

LES OGSÅ: VIDEO: Heartbreak Satellites «Follow» LIVE fra Vill Vill Vest

Men hva kan vi forvente oss fra KLUBB SIRUP fremover? Vi tok en kjapp prat med Kristoffer Jakobsen fra Nova Amor.

Hva er SIRUP?
– SIRUP er et interseksjonelt kreativt kollektiv med … Lol neida, det er en kveld med ny og klassisk rap og R&B med en konsert av folk vi digger og som vi synes flere burde oppleve.

Hvorfor trenger Oslo et klubbkonsept som dette?
– Oslo trenger det, fordi vi vil ha mer kombinasjoner av klubb og konsert, et lite sted hvor talenter kan vise seg litt frem til folk som elsker god musikk. Oslo har nok av flinke DJs innen sjangerne som mer eller mindre spiller det samme, hvor eneste forskjellen er grafisk profil. Det synes vi er greit, men ikke så spennende.

Kristoffer Jakobsen

Kristoffer Jakobsen (Foto: Ragnhild Fagerheim)

Det blir også DJ-spill. Hva kan vi forvente oss fra Unge Lilje & Kasper Dahl?
– Kasper og jeg dykker litt ned i sjangerne. Jeg er for eksempel ikke en veldig god DJ selv om jeg har gjort dette en god del år nå. Jeg elsker derimot ny rap og R&B og alle som kjenner til Nova Amor og Pauls Boutique vet hvor vi stammer fra. Vi har begge spilt på det meste som kan krype og gå av klubber i Oslo. Spesielt vil vi nevne Fisk&Vilt (RIP) hvor vi hadde mange nydelige stunder sammen.

Men nå er dere på Kunstnernes Hus. Har dere blitt softe, voksne eller bare kjedelige?
– 
Kunstnernes Hus kom til oss og vi bare «trokke det, vi vil ikke være softe, gamle og kjedelige». Men så skjønte vi at vi var det, så da sa vi ja. Musikken er heldigvis alt ennet enn soft, voksen og kjedelig. Kunstnernes Hus er også en veldig luftig og fin venue med god lyd og visstnok veldig gode drinker som jeg ikke har smakt.

Drømmebooking?
– Drømmebookingen er hen sinnsykt fete personen som ikke har fått så mye eksponering enda, og vil vise seg frem for feststemte mennesker

Høres ut som f.eks. Dutty Dior, det?
– Han er en av disse personene. Han har jo allerede begynt å få en del hype, men er kanskje ikke så kjent for mange enda. Det burde han bli. Dutty Dior er en utrolig leken og fin artist som noen ganger får meg til å tenke på Playboi Carti og noen ganger får meg til å tenke på R&B fra Toronto. Men først og fremst er han Dutty Dior.

Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen av en listeplass til deg og en venn, er å skrive i kommentarfeltet på Facebook. Vinner trekkes fredag. Lykke til!

OBS! ID22

LES OGSÅ: Rapport fra samtiden: Ung kultur + dyre snobbete matvaner = Sant :-)