Spillelista: Nye låter fra Great News, Young Dreams, The Good The Bad and The Zugly +++

Ta helg med den nyeste og beste norske musikken!

b
a

Hver uke legger N&Ds musikkredaksjon til 10 nye låter i vår Best Akkurat Nå-liste på Spotify. Trykk på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappa heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først.

Under er litt om noen utvalgte utvalgte – flere i lista! Hør og følg!

Her er de nominerte til årets album 2017!

Great News – Told

Great News er et sånt band som slipper masse singler og gir inntrykk av at debutalbumet er rett rundt hjørnet, men så kommer det aldri. Men nå har vi blitt LOVET at «Told» er den aaaaaaller siste singelen før albumet slippes 16. februar. Bergenstrioen viste med «Wonderfault» at de er norgesledende på «Ååååååååh ææææææh ååååh»-refrenger, og «Told» føyer seg inn i rekken med et minst like storslagent refreng.

Young Dreams – Somebody Else

Matias Tellez & co. er endelig tilbake, etter å ha «vandret litt rundt i en slags tåke i et par år», ifølge Tellez selv. Velkommen tilbake! «Somebody Else» starter i Beatles-land (England), før den tar et brått skifte over i… Tame Impala-land (Australia)?? .. før den skifter vilt mellom disse to landene. Ikke like lange avstander musikalsk som rent geografisk, men likevel!

Les også: «Hit for Hit» redder NRKs humorvår

The Good The Bad and The Zugly – West Coast Exile

Etter to bergensband er det på sin plass med et skandipunkband fra Hadeland, men jaggu handler ikke den nye TGTBATZ-låta om å Bergen! Og hører vi ikke et parti på kav sørvestlandsk fremført av en krakilsk Ivar Nikolaisen inni der? Men SLAPP AV, du får erkeøstlandske, galopperende gitarsoloer og øs pøs-refrenger også – god helg!