KOSO er med på å skape kjønnsbalanse i musikkbransjen og på klubben

KOSO er et beinhardt klubbkonsept hvor du kan danse deg glad og svett samtidig som du tramper på patriarkatet i takt med bassen, samtidig som du drikker øl!

b
a

Prisen for årets klubbkonsept går til en klubb som med engasjement og innsats utover det vanlige, gjør byen og utelivet bedre. Den andre nominerte er: Den Gyldne Sprekk.

Galleri Lyssky har valgt å trekke seg fra sin nominasjon fordi de ble fornærmet av nominasjonsteksten publisert i N&Ds papirutgave.

Du kan lese mer om de nominerte i alle kategorier i desemberutgaven av NATT&DAG, som kom ut 8. desember.

KOSO

Marit Soldal og Svanhild Pettersen Landvik

*Bank, bank* Hvem er det? Impulser fra det store utland som vil slippe inn og ned i mørket på Revolver-kjelleren med bra klubb!

Siden høsten 2015 har DJ Svani (Svanhild Pettersen Landvik) og DJ Soldal (Marit Soldal) gjort seg bemerket med jevnlige klubbkvelder i Revolverkjelleren. KOSO CLUB er et beinhardt klubbkonsept hvor du kan danse deg glad og svett samtidig som du tramper på patriarkatet i takt med bassen, samtidig som du drikker øl! Å være bevisst feminist – eller bare menneske – har aldri vært mer gøy, for en stakket stund.

Les også: Røverstaden åpner klubb- og konsertstedet Klubben i Oslo

Siden 2014 har KOSO CLUB hatt en sterk agenda om å gi flere kvinnelige DJer spilletid og spillerom. Svani og Soldal bookes jevnlig utenlands og har blant annet spilt i Berlin, København, Paris, tidligere i år debuterte Svani på gjeve Boiler Room i London.

Marit og Svanhild deler alltid DJ-båsen med gjester og varierer mellom å bane vei for unge og ferske talenter og booker større internasjonale navn som Zora Jones, MikeQ og Mobilegirl. Klubb KOSO er en forgrening av moderparaplyen KOSO: Et kreativt kollektiv, plateselskap og klubbkonsepet startet av Marit Soldal og Juno Jensen (Pieces of Juno) i 2013. KOSO er med på å skape kjønnsbalanse i musikkbransjen og på klubben. Hel ved.

Prisutdelingen gjøres på Årets beste-festen på Sentrum Scene 3. februar. Hold av datoen!

SE ALLE DE NOMINERTE OG STEM STEM STEM STEM!