MC Kaman forklarer Øyanatt på Jaeger – og gir bort billetter!

Jaegers råeste fyr forteller litt om NATT&DAGs Øyanatt på Oslos råeste Jaeger. Og du kan vinne billetter til alle dagene!

b
a

I samarbeid med Jaeger arrangerer NATT&DAG Øyanatt hele uken, og vi har snakket med MC Kaman fra Jaeger for å finne ut litt mer om hva som skjer. Hva skjer, Kaman?

– Hei! Det er MC Kaman du snakker med! Hyggelig å få en samtale fra dere! Er fortsatt sliten etter gårdagens fest. Det var jo full rulle her med Lekkerman, Vilde Tuv, Eric Electric, Ando, Malin Kulseth, Aasen og super mange bra band som spilte i går. Fantastisk at folk driter i drittværet og sjekker ut nye band. Vi har jo kjørt hiphop mest på klubbdagen, men synes gårsdagens fest var veldig bra og litt av den retningen som klubb-Oslo kommer å gå. Sjangerløs-fuck-you-attityd.

Bra! Er det én dag under Øya du gleder deg mer til enn andre?
Det er et vanskelig spørsmål ettersom hele programmet på festivalen er veldig sterkt i år. Det er så bra lineup på selve festivalen i år. Gleder meg til DJ Koze, og Grace Jones hvis jeg rekker.

Det jeg absolutt må få med meg er Øyvind Morken, fordi han er homie og resident på Jaeger. Jeg har sett hvor hardt han har jobbet for å komme der han er. Det er deilig å se at noen fra vår klubb spiller der.

Og Øyanatt i år er ikke bare på Jaeger, men flere av klubbene har insane lineup!

Dette blir tredje året på rad N&D og Jaeger arrangerer Øyanatt! For en gjeng vi er. Gleder du deg?
– Ja. Three is the magic number! Er veldit pumped up for denne uken.Det kan jo bero på all DRIB, Tøyen Cola, Burn og all billig kaffe i kroppen som jag har drukket, men dette kommer bli magiskt.

Matthew Herbert (på fredag) er en fyr jeg har stor respekt for. Snakket litt med Floating Points (torsdag) på chatten da du ringte, og han gleder seg. GIlbr (onsdag) er jo altid bra! I tillegg gleder jeg meg til å spille R&B og Topp 40 på lørdagen med Sigrid FKA Shorty.

Er dette et høydepunkt i løpet av året for deg?
Musikalsk er dette absolutt årets høydepunkt. Det eneste som kan toppe dette er vel 17. mai, romjula, påsken, og Notting Hill Carnival, men da må alle planeter og stjerner i riktig posisjon. Må si at det er  digg å se alle fjes som er tilbake etter ferien. Digg å se folk tilbake i byen.

Tror du det kommer noen? Vi blir ikke alene på dansegulvet?
Det har jo vært veldig bra når N&D og Jaeger lager fest. Det mye bra folk hver dag. Alle er her for musikken og festen. Da kommer det folk fra hele verden denne uken. Det er jo gøy!

Det er lett å glemme fra år til år, men hvorfor er Øyafestivalen så bra?
Øyafestivalen er jo best! For meg som er over litt 30 år på Happn og Tinder så er det musikk som treffer Generation X og Millenials på en bra måte. Føler meg litt som han Jonathan i Stranger Things som lager mikstape til lillebroren Will for høre på Punk/New Wave som man ikke har hørt. Den følelsen er det! Det er jo bra alternativ musikkfest som er i fokus.

Lyst på billetter?

Har du lyst til å dra, men har ikke skaffet deg billetter ennå? Fortvil ikke, for nå har du nemlig muligheten. Vi deler ut noen billetter som gjelder til onsdag, torsdag, fredag OG lørdag. Festivalpass til Jaeger denne uka, altså.

Det eneste du trenger å gjøre er å tagge en venn du vil ha med deg i kommentarfeltet her eller på Facebook. Foretrekker du derimot å ikke la dine nærmeste venner vite at du er gira på gratisbilletter kan du sende en mail til konkurranse@nd.no med emnefeltet «Dette er bedre enn 17. mai, romjula, påsken, og Notting Hill Carnival»

Les mer på eventet, og ses!