Vi gir bort billetter til Only Connect

Ny musikk i Oslos praktbygg.

b
a

Denne helgen går nyMusikks festival Only Connect av stabelen på Oslos nye praktbygg for kultur, nemlig Sentralen.

Festivalen er et samarbeid med Tectonics Festival og dirigenten Ilan Volkov, og vil, som navnet bedyrer, by på ny musikk – trolig den sorten som er den diametrale motsetningen av det Oslogryta ellers koker sammen.

Det er Oslo-Filharmonien som åpner festivalen, med et verk skrevet av Jim O’Rourke kjent fra Sonic Youth. Dessuten skal Ánde Somby joike, Espen Sommer Eide skal fremføre en performance og man kan også besøke en platespillerinstallasjon laget av Maraiam Rezaei.

Vi gir bort billetter til festivalen! Alt du må gjøre er å fyre av en kommentar i kommentarfeltet hvor det står «jeg vil høre ny musikk!».