INSTATIRSDAG: @stockpraten gir stemme til stemmeløse illustrasjonsbilder

I et 2016 preget av desillusjon og synkende oljepriser må vi se til stockbildene for å beholde troen på at vår verden igjen kan bli slik den en gang var.

b
a

I et 2016 preget av desillusjon og synkende oljepriser må vi se til stockbildene for å beholde troen på at vår verden igjen kan bli slik den en gang var – en verden hvor alle er lykkelige, alle minoriteter representeres i styremøter og alle mennesker har penger nok til til en dress med under middels passform. Til nå har ikke disse vannmerkede menneskene hatt en stemme i offentligheten, men nå, takket være Stockpraten, kan vi omsider få innsikt i hva som skjuler seg bak deres lune smil. Se @stockpraten på Instagram. Se også NATT&DAG på Instagram&DAG på Instagram, er du snill.

1 3 4 5 9 10 7 6 2