Konkurransevilkår Mazda

b
a

Konkurransevilkår

 

Krav til vinnere

Du må:

  • Være bosatt i Norge
  • Være 18 år eller eldre
  • Ha gyldig førerkort klasse B
  • Kunne kommunisere skriftlig og muntlig på engelsk

Den du tar med deg må også være over 18 år.

Om premien

Premien, «Challenge the Rhythm Experience», består av en tur til Amsterdam for 2 personer med Mazda fra 16. til 18. oktober 2015.

Turen inkluderer:

  • Fly tur/retur på økonomiklasse 
  • 2 netter i delt dobbeltrom på hotell inkl. frokost
  • Transport til/fra flyplass i Amsterdam
  • Transport til/fra event i Amsterdam
  • Måltider: Middag fredag, lunsj og middag lørdag
  • Billetter til Amsterdam Music Festival på utvalgte eventer 17. oktober 2015. Eventene bestemmes av Mazda.

Premien dekker ingen personlige kostnader for vinnerne annet enn kostnader beskrevet ovenfor. Vinnerne er selv ansvarlig for eventuelle visumkrav for å reise til Nederland.

Premien er personlig og kan ikke overføres til tredjepart. Premien kan ikke byttes inn i kontanter.

Mazda forbeholder seg retten til å endre dato og sted for eventet «Challenge the Rhythm Experience».

Andre vilkår

Ansatte i Mazda, en Mazda-forhandler eller Mazda-leverandør, samt deres nærmeste familie, kan ikke vinne konkurransen. Det samme gjelder ansatte og nær familie av ansatte i Natt & Dag og Mindshare Norway.

Konkurranseperiode

Siste frist for å delta i konkurransen er 3. september 2015, svar registrert etter denne datoen vil ikke bli registrert. Dersom du ikke får opp en kvittering etter å ha sendt inn ditt svar i skjemaet er ikke deltakelsen din registrert. Det er ingen deltageravgift eller kjøpeplikt for å delta i denne konkurransen/trekningen.

Trekning av vinner

Konkurransen og trekningen foretas av Mazda Motor Norge. Det vil trekkes 1 tilfeldig vinner blant de som har riktig svar. Dersom samme person sender inn flere riktige svar, vil kun ett av disse bli med i trekningen. Det øker altså ikke vinnersjansene å sende inn flere like svar. Det er mulig å sende inn flere ulike svar.

Erklæring om aksept

Vinneren vil bli kontaktet på telefon og/eller e-post 4. september. Dersom det ikke er mulig å oppnå kontakt med vinneren på telefon vil vi kontakte vinnerne pr e-post. Dersom vinneren ikke svarer innen 3 dager etter mottatt e-post, forbeholder Mazda seg retten til å diskvalifisere vinneren og deretter trekke ut en ny vinner.

Vinneren er selv ansvarlig for å innrapportere gevinst og betale eventuell skatt av premien.

Rettigheter til bruk

Det vil bli tatt bilder og videoer av vinnernen og dennes ledsager både på reisen og på eventet «Challenge the Rhythm Experience». Mazda forbeholder seg retten til ubegrenset bruk av dette materiellet i forbindelse med PR og markedsføring. Navn på vinneren vil bli offentliggjort.

Personvernerklæring

Vi vil lagre og bruke personopplysninger ihht vår personvernerklæring

https://www.mazdarebels.com/nb-no/personvern/.

Bestilling av fly og hotell vil bli foretatt av et eventbyrå.

Vinneren og dennes ledsager må oppgi personopplysninger til bestillingsformål. Denne informasjonen vil bli videreformidlet til eventbyrå, hotell og flyselskap. Mazda vil lagre og bruke nødvendig data utelukkende for bruk til overrekkelse av premien og til eventet, deretter vil informasjonen bli slettet.

Annet

Mazda er bare ansvarlig for skader som skyldes (i) forsett eller grov uaktsomhet, (ii) brudd på vesentlige avtaleforpliktelser; vesentlige avtaleforpliktelser er slike plikter hvis oppfyllelse er en grunnleggende forutsetning for kontrakt ytelse, hvis brudd truer oppnåelsen av formålet med kontrakten og oppfyllelsen av hvilke oppdrags partner kan regelmessig forvente (såkalte kardinalplikter) og (iii) død og personskade.

Vilkår og betingelser for konkurransen og trekningen av premien og eventuelle tvister eller krav som følge av eller i forbindelse med dette eller dens saksområde (inkludert trekningen/konkurransen), eksistens, forhandling, gyldighet, opphør eller tvang (inkludert ikke-kontraktsmessige tvister eller krav) skal reguleres av og tolkes i samsvar med norsk lov, men unntak av dens bestemmelser om rettstvister.