NATT&DAG og by:Larm presenterer egen kveld – og du kan vinne billetter til hele festivalen

Vi har håndplukket fem band og artister vi har troen på under årets by:Larm-festival (og du kan vinne billetter!).

b
a

Har du ikke festivalpass til by:Larm? Fortvil ei! Vi gir bort festivalpass i appen vår som du kan laste ned her!  Men hvis du har billett: Spenn beltet, knyt skoa og hold i hatten. by:Larm, årets desidert største begivenhet for foredragskåte bransjepamper med nok penner innabords til å signere rubbel og bit av håpefulle unge musikere som kanskje står på en scene for første gang, går av stablen om to dager. Nytt av i år, bortsett fra at ikke-skandinaviske artister også får briske seg i programmet, er at NATT&DAG i samarbeid med festivalen har fått en kveld til å presentere artister vi liker veldig godt.  På lørdag holder vi hus på Hoffman, også kjent som parkeringskjelleren under Kulturhuset.

Program:
MATS DAWG (NO)
20:30

Den NMG/G-huset-affilierte rapperen Mats Dawg leverer rap på nordnorsk, og har dukket opp på albumene til A-Laget, Big Ice og Joddski, og på låter med Lars Vaular og Jaa9 & Onkl P. I disse dager er han aktuell med EP-en Daogen, med produsenthjelp fra blant annet Store P.

S!VAS (DK)
21:30

Danske S!VAS er blitt en liten sensasjon i flatlandet for å ha redefinert det danske språket med sin «urbane» musikk og kontinentale sjargong. Han ble nominert hele seks ganger i den danske versjonen av Spellemann, og vant en pris for «beste urbane album». Helt fortjent, ettersom han gjør hasjrøyking og systemkritikk på en utrolig sexy og bedagelig måte.

UKENDT KUNSTNER (DK)
22:30

De to guttene i Ukendt Kunstner begynner å bli stridige sitt eget navn: etter å ha vunnet danske P3s talentpris i 2014 har bandet spilt utsolgte show over hele danmark og de aller største festivalene. De har også fått prisen for Årets Danske Gruppe. På tide å finne frem korrekturlakken og fjerne u’en i Ukendt!

COUCHERON (NO)
23:30

Asker-gutten Coucheron vokste opp i en særdeles musikalsk familie, og som seg hør og bør ble’n musiker han også. Han ble håndplukket av Spotify som en av talentene man må følge med på i 2015, og har så langt både samarbeid med Mayer Hawthorne og RebMoe på samvittigheten. Hans debut-EP er ventet i løpet av året.

RYTMEKLUBBEN (NO)
00:30

Rytme er en danser, sier’em, men i dette tilfellet er det helt kollektiv. Med Rytmeklubben får man både live-band, produsenter og DJs. De har det siste året skapt seg et navn på bakgrunn av sindige klubbkvelder, remixer og egenproduserte låter, som blant annet har fått spilletid på BBC Radio 1.

 

Igjen: Har du ikke festivalpass til by:Larm? Fortvil ei! Vi gir bort festivalpass i appen vår som du kan laste ned her!