Se helvetes gode argumenter for at Monster energidrikk er djevelens verk

Unleash the Beast!

b
a

Hvorfor har energidrikken Monster blitt så populær i det siste? Kidsa elsker det, de gjør ikke annet enn å trikse rundt på sparkesykkel i Monster-capsene sine, mens de hører på metalcore-band med Monster-spons! Hva er årsaken til denne ukulturen? Kan det være… at… Monster er djevelens verk?

Ja! Bare hør på dama i klippet under. Ved hjelp av en laminert plakat med utklipte hebraiske tall og bokstaver viser hun at strekene som utgjør M-en i Monster logoen ligner hebraiske sekstall. Og vi vet alle hva tre sekstall etter hverandre betyr… Gulp!

monster

Videre påpekes det at det er et kors inni O-en. Men hva har Jesus med energidrikk å gjøre? Det står MILF på esken, Monster kan umulig være et kristent firma? «Kan det være en annen agenda her?» Jepp, for hva skjer når du tar dine siste slurker og holder boksen opp ned? OPP NED-KORS! «Bottoms up – and the Devil laughs!» Bare noe å tenke over… «This is how clever Satan is!»

Les også: Colorado velger inn Obama-eksorsist som vil rise transkjønnede.

Facebook-klippet som ble lagt ut av Andrew Blevins gikk viralt over helgen, og har allerede blitt sett over åtte millioner ganger. YouTube-versjonen ble sett over 1.5 millioner ganger på under et døgn.