Konkurranse: Gratisbilletter til Lot Lot/Øya Open på Dattera

Få gevinst! Se knall show gratis!

b
a

Å dææææææven, Lot Lot arrangerer et helsikes show på Dattera til Hagen i morgen, og er du kjapp nok på «trigger’n» (hehe) kan du stikke innom HELT GRATIS.

BTW: Lite å gjøre i helgen, tjommi? Skrint i kalenderen? Alene always? :( NO WORRIES: Sjekk ut & installer NATT&DAG-appen for å revitalisere dine utelivsmuligheter. Full klaff eller penga tilbake!

Det skjer så mye at vi sliter med å liste opp bare HIGHLIGHTSENE, kompis! La oss lime inn litt fra face-arrangementet her nå:

* LEGOWELT (CLONE / L.I.E.S.) [DJ-SET]
* SEX TAGS AMFIBIA: KAMBO SUPER SOUND | DJ SOTOFETT | DJ FETT BURGER
* O/E & JOKKE (THE VOID)
* VISUELL PROFIL

FYFF det blir bra. Du trenger ikke ta med eget godt humør denne gangen, for her fins det nok til å gå rundt! ;) ;) BLUNK BLUNK ;) ;)

Det blir show! Det blir spel! Det koster bare HUNDRE KRONER, men hvem har hundre kroner i DENNE økonomien? Ingen vi kjenner ;( ;( ;(

Men FRYKT IKKE, vi har en haug gratisbilletter. Det EEEEEEEENESTE du trenger gjøre for å rulle avgårde med en håndfull slike – du skal virkelig ikke måtte slite deg ut – er å sende oss en epost på konkurranse@nattogdag.no og oppgi hvor mange hester du ser i dette bildet:

hester

Tell nøye! Vi ses! ;) ;)