Åtte kjendiser som er dårlige til ting de burde kunne

DiCaprio kan ikke danse, Pharrell kan ikke skate og Collin Farrell kan knapt ha sex med en modell.

b
a

Finnes det noe vakrere enn andres svakhet? Er noen glede sannere enn skadefryden? Niks og nei! Og best av alt er det når de presumptivt beste av oss, Kjendiser, som trår feil. Om så aldri så lite. Forrige uke kunne vi kose oss med en godt under middels imponerende dansesnutt av en av verdens mest kjente skuespillere og kjekkaser. Det var så deilig at vi la hodene i bløt og pønsket ut flere eksempler på kjendiser som er dårlige til ting vi trodde de var gode til. Snurr liste!

8. Leonardo DiCaprio er dårlig til å danse

Eller er han egentlig det? Man må nesten være god til å danse for å vite hvordan man skal danse så fantastisk herlig dårlig.

7. Thor Heyerdahl var dårlig til å svømme

Vi har etter hvert akseptert at han var en ganske dårlig forsker. Mindre kjent er det at Thor Heyerdahl ikke kunne svømme. Det burde jo en flåtebasert eventyrer vært god til. Det burde kanskje også blitt gjort et større nummer ut av i filmen “Kon Tiki”, som er laget av folk som burde vært gode til å lage film.

6. Pharrell er dårlig til skate

Han har markedsført seg under navnene  Skateboard P og Sk8brd, og i 2005 lanserte han merket ICE CREAM med “skateboard-inspirerte” klær. Samme år dukket et klipp av Pharell som snublet rundt i en bowl opp på YouTube, og t-skjorter med trykket “Pharell can’t skate” dukket opp over hele verden.

5. Torbjørn Røe Isaksen er dårlig til å være konservativ

Han kaller seg @konservativ i #some, er minister for Høyre, har vært redaktør i Minerva og har gitt ut en bok med tittelen “Konservatisme”. Da skulle det vel være rimelig anta at fyren er litt reaksjonær og gammelmodig. Men neida, denne kunnskapsminsteren hører på Rick Ross og følger hipsteraviser på twitter. Har du ikke en NOU å lese, kompis?

røe isaksen.png

4. Nordmenn er dårlige til å være gode

Nå strekker vi kanskje kjendisbegrepet litt langt, men et av Skandinavias mest celebre folkeferd har gått hardt ut med å promotere egen “typiske” dyktighet. Med et sånt selvbilde burde vi vel hevdet oss bedre? Og ikke bare i særaktiviteter som bare vi “her på berget” bryr oss om, som langrenn og trepartsamarbeid i arbeidslivet.

3. Kathrine Aspaas er dårlig til å være raus

Ok, kanskje heller ikke helt ordentlig kjendis, men raushetsdronningen er i alle fall overraskende utrent i noe vi trodde hun mestret: Å være raus. Når noen misliker skriveriene hennes om raushet, ser hun nemlig ikke etter det beste i sine motstandere, men beskylder dem for å kritisere kun fordi de lider av “dype, smertefulle mekanismer.“ Uraust < /3

2. Mads Larsen er dårlig til å sjekke damer

Har vi «hørt». Vet ikke hvor overraskende det egentlig er.

mads-larsen-pornopung

1. Collin Farrell er dårlig til å ha sex med modeller

802_colin-farrel-sex-tape

Superkjendiser skal være mer drevne til å ha sex med modeller enn det Collin Farrell er i sextapen sin med Playboy-modell Nicole Narain.