Februar: Den korrupte utgaven

b
a

Hoi hoi, kompis! Det er februar, tid for å rulle videre inn i 2014 med en februarutgave! Temaet denne gangen er KORRUPSJON.

Hva faen SKJERA med villigheten til å motta pengegaver, superekle sugejobber, kronasjer og kardanger «under bordet» om dagen? «Ere innafor» at en tredjedel av budsjettet til Sotsji-OL skal ha gått til å smøre superkorrupte drittpikker? Kanskje ikke? Vi har i hvert fall svanestupt så grasiøst vi kunne ned i korrupsjonsgryten, hvor de skitneste nevene flytter de skitneste pengebunkene fra de dårligst belyste pengeskrinene!

Vi kan by på en guide til det korrumperte Norge, 20 knallbra grunner til at vi ikke jubler over OL (kan også leses på nett HER, du!), et KRITISK BLIKK på det evinnelige gnålet om tv-serien som «den nye romanen», og og og… og det er bare begynnelsen!

Vi har intervjuer med den russiske kunstneren og ballespikreren Petr Pavlensky, Black Box-teatersjef Jon Refsdal Moe, ekteparet og poporkesteret Bow To Each Other, selveste Neneh Cherry, «Mig äger ingen»-regissør Kjell-Åke Andersson, regidebuterende Eskil Vogt, og IKKE MINST har SMIL&GIFT knadd en del OL-hat og god stemning ut av snowboardhelten Terje Håkonsen. Puh, pes! FOR en lineup! FOR et nummer! (SA BRURA!!!)

Ta deg en kald brus og rusl i det forfriskende vårklimaet til det lokale NATT&DAG-stativ og rask med deg et eks, kamm’rat! ;) ;) BLUNK BLUNK!! ;) ;)