Bildeserie: Se frykten i hvitøyet

Fornøyelsespark fotograferer gjestenes reaksjoner på skrekkabinettet.

b
a

Vet du hva nesten alle synes er gøy? Å skremme folk for å se dem skvette. Sånn sett er det nok bra lol å jobbe på skrekkabinett. Folkene ved Nightmares Fear Factory  i USA ser i alle fall mye morsomt på jobb, som de deler på den hysteriske flickr-kontoen sin (klikk deg inn for 1466 bilder av folk som skvetter).

Forresten: Uttrykket «å se frykten i hvitøyet» er vel egentlig en metafor for vilje til å møte farer, men i følge forskning kan det også brukes med en fysiologisk begrunnelse – om enn med motsatt mening: Når du er redd synes det faktisk best nettopp i hvitøyet. Sier forskere, da. Og det er vel begrenset hvor mye man skal høre på nerder. Se bare på disse folka. Synes å skimte redsel laaaangt utenfor øynene deres.

Skremt (27)

Skremt (1) Skremt (2) Skremt (3) Skremt (4) Skremt (5) Skremt (6) Skremt (7) Skremt (8) Skremt (9) Skremt (10) Skremt (11) Skremt (12) Skremt (13) Skremt (14) Skremt (15) Skremt (16) Skremt (17) Skremt (18) Skremt (19) Skremt (20) Skremt (21) Skremt (22) Skremt (23) Skremt (24) Skremt (25) Skremt (26)  Skremt (28) Skremt (29) Skremt (30)